Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Király Linda & Király Viktor - Unplugged a tónál


Szöveg Színház Színházi Egyesület

2017. július 14. 21:00

KIRÁLY LINDA
Király Linda New Yorkban született, 8 éves korától énekel. Klasszikus tanulmányait 12 évesen kezdte a Performing Art Institute of Long Islandben. Ekkortól kezdve már növendék hangversenyeken, TV show-kban lépett fel. 1999-ben Linda családjával együtt Magyarországra költözött. 2001-től Komlóssy Erzsébet, a Magyar Állami Operaház Kossuth-díjas művészének tanítványa volt. Presser Gábor „Szerelem utolsó vérig” című film betétdalával ismerte meg az ország, majd heteken keresztül énekelte a Big Brother főcímét, amelynek hanganyaga két hét alatt dupla-platina lemezes lett Magyarországon. Majd jött egy újabb felkérés, ezúttal Andrew Lloyd Webbertől "Az Operaház fantomja" női főszerepére. 2003 decemberében készült el első szóló albuma. Következő évben a Disney kérte fel, hogy énekelje el "A legelő hősei" című rajzfilm magyar betétdalát. Az Egyesült Államok, Anglia, Németország számos neves előadója, zeneszerzője és Grammy-díjas producere kereste meg, dolgozott többek közt Mousse T-vel, Denzil Fosterrel, Rodney Jerkins-szel, Pras Michellel, Shannon Sanders-szel és Eric Benét-vel. Nemcsak énekesnőként, de dalszerzőként is sikeres: számos nemzetközi előadónak írt már dalt, melyek közül a legismertebb a Bob Sinclar számára írt „Groupie”, melyet már több mint 6 milliószor néztek meg a YouTube-on.

 

KIRÁLY VIKTOR 

Király Viktor énekes, dalszerző, a negyedik Megasztár-sorozat győztese, a 2008-as "Év Hangja".
New York-ban született, 16 éves koráig családjával az USA-ban élt. 1999-ben költöztek vissza Magyarországra. Gyerekkorát végigkísérte a zene: 10-11 évesen édesapjától tanult dobolni, zongoraórákra járt, ikertestvérével és barátaikkal különböző zenekarokat alapítottak. 2009-ben jelent meg bemutatkozó stúdióalbuma Király Viktor címmel. 2010 decemberében megjelent második önálló albuma "Solo" címmel. Az albumon tíz új, angol nyelvű dal volt hallható, köztük a nagy sikerű címadó Soloval. A dal gyors népszerűségre tett szert, #1 pozíciót ért el a hazai slágerlistán, videoklipjét pedig több mint 2 millió alkalommal nézték meg a YouTube-on. 2011-ben két dalban is közreműködött nővérével, a "Move Faster" című dancepop felvételben és az Eurovízióra is benevezett "Untried" című slágerben. 2013-ban a Fire c. dal lett az év rádiós slágere a Mahasz éves összesítése alapján. Ezen kívül részt vett az egyik legnagyobb nézettségű TV műsorban is, "Az ének iskolája" című tehetséggondozó show-ban tanárként. 2014 januárjában megjelentette következő kislemez dalát és videoklipjét, a Running Out Of Time-ot, melyben a zenei legenda Darryl "DMC" McDaniels is közreműködött, aki az amerikai, többszörös platinalemezes és a Rock ’n’ Roll Hall Of Fame-be is beiktatott RUN-DMC nevű hip hop csapat egyik alapító tagja. Ebben az évben “Az év férfi énekese” Comet-díjat, valamint a Playboy Man Of The Year különdíját is átvehette.